Nieuws

Gepubliceerd door: Stichting manegepaardenpensioenfonds

Mikey’s dierenverzorging verrast paardenopvang met enorm nieuwjaarscadeau.

Begin December hebben Mike en Sandra van Mikey’s dierenverzorging en leverancier van het voermerk Herbs 4 horses bij hun leverancier Boere winkel een verhaal over het manegepaardenpensioenfonds ingediend en zijn daarmee in de prijzen gevallen.

Mike en Sandra van Mikey’s dierenverzorging ( specialist in verzorging op het gebied van huisdieren, paarden en grootvee ) zijn groot fan van het manegepaardenpensioenfonds en dragen deze stichting dan ook een warm hart toe. Net als velen hebben zij zelf ook de liefde voor het paard rijden ontdekt op de rug van een manegepaard. Deze oude leermeesters zetten zich dag en nacht in om vele mensen te plezieren in de bak, op het strand of in het bos. Dit waarderen ze nog elke dag en ze zijn blij dat er in de regio een Stichting bestaat die zich inzet om uitgewerkte oude manegepaarden een fijne oude dag te kunnen geven als dank voor hun jarenlange inzet.

Toen de wedstrijd van Boere winkel bekend werd was voor Mike en Sandra dan ook direct helder welke stichting ze door het indienen van hun verhaal onder de aandacht wilden brengen, en dat heeft gewerkt, want Mikey’s dierenverzorging werd eruit gepikt als winnaar, wat resulteerde in een mooi geschenk.

2 Januari stonden zij dan ook direct op de stoep bij het manegepaardenpensioenfonds om de geweldige prijs ter waarde van € 412,- aan de oude opvangpaarden te overhandigen, een zak paardenvoer van Herbs 4 Horses , een grote stevige voerkar, een speelbal en een aantal vachtverzorgingsproducten kwamen tevoorschijn.

Een ontzettende verrassing waar voorzitter Carola Poot van het manegepaardenpensioenfonds dan ook enorm blij mee was. De stichting is met haar 15 jarig bestaan dit jaar bekend in de regio maar ook ver daarbuiten en vangt gemiddeld zo’n 20 paarden en pony’s per jaar op om ze nog een fijn pensioen te bieden, gewoon nog even een aantal jaar heerlijk paard mogen zijn!

Mede dankzij sponsoren, donateurs en dit soort verwarmende spontane acties zoals die van Mikey’s dierenverzorging kunnen zij blijven bestaan en de paarden de verzorging geven die ze toekomt!

www.mikeysdierenverzorging.com